Загальні відомості
Збірник наукових праць включено до Переліку фахових наукових видань, у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України №1301
від 15.10.2019 р. Категорія "Б"
У Міжнародному центрі періодичних видань збірнику присвоєно
ISSN 2312-3990 (Print) та ISSN 2519-2922 (Online)
Свідоцтво про державну реєстрацію КВ № 22057-11957 ПР.
Збірник видається з 2005 року.
Засновник і видавець – Харківський державний університет харчування та торгівлі.
Періодичність видання – 2 рази на рік.
Збірник наукових праць видається змішаними мовами (українська, англійська, німецька, французька, російська)
Міжнародна індексація:
Наукометричні бази:
INDEX COPERNICUS | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Бібліотеки та репозітарїї:
![]() |
![]() |
Каталоги:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Збірник розраховано на наукових, науково-педагогічних працівників, аспірантів закладів вищої освіти технологічного профілю, а також практичних працівників сфери харчування, готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі, харчової промисловості.
Збірник складається з таких секцій:
- Нові технології продуктів харчування.
- Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв.
- Підвищення якості харчових продуктів.
- Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування.
- Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів.
Рецензування статей
Усі наукові статті, подані до публікації в збірнику, проходять подвійне рецензування.
Авторське право
Автори статей гарантують, що наукова праця не є порушенням будь-яких існуючих авторських прав. Стаття повинна бути авторською. Відповідальність за плагіат несе автор статті.